Meesters in techniek
 

Wie zijn wij?

Als freelancer heeft Gerrit Meesters in 2001 2G technics opgezet. Een systeem om het controleren van pallets efficiënter te laten werken was de eerste opdracht. Met zijn eerdere ervaring uit het monteursvak en passie voor bewegende apparaten heeft hij een machine opgeleverd die de transportsnelheid verhoogde en daarmee de arbeidsdruk omlaag bracht.  Hiermee was de basis gelegd voor het huidige bedrijf. 

2G technics is in de jaren daarna uitgegroeid tot een specialist in het ontwikkelen en installeren van machines in de palletindustrie.  Vanaf de start is de zorg voor kwaliteit van het product, samen met ons vakmanschap de succesfactor van 2G technics. Ons doel daarbij is het ontlasten van de medewerkers en de capaciteit van het systeem verhogen. 

Sinds 2013 zijn we gevestigd in Dongen. Op deze manier zitten we dichter bij een groot deel van ons machinepark en kunnen we onze klanten beter bedienen. Vanaf deze locatie reizen we voor het  plaatsen en onderhouden van machines door Nederland, maar ook in het buitenland zijn we actief.

In 2018 hebben wij onze eerste buitenlandse klant mogen ontvangen. Dit is uitgegroeid tot een structurele samenwerking met een Duitse machinebouwer. Hierdoor hebben wij meerdere machines geplaatst in Duitsland.

Het team

Ondanks dat we als bedrijf gegroeid zijn, hebben we nog steeds een klein team van 5 medewerkers die betrokken zijn bij het hele project. Dit vinden wij belangrijk, want op die manier kunnen we u uiteindelijk beter helpen. Zo kan onze onderhoudsmonteur ondersteunen bij het plaatsen van een nieuwe machine. Hij weet hierdoor precies hoe uw machine in elkaar zit wanneer hij langskomt voor een onderhoudsbeurt. 

De brede kennis die iedere medewerker heeft, ontwikkelt hij in de loop van de jaren. We vinden het belangrijk om onze kennis door te geven, daarom verwelkomen we graag leergierige en enthousiaste collega's in ons team. Bij ons kunnen zij zich ontwikkelen binnen een specifiek vakgebied, maar met een brede kennis en ervaring.

Wil jij je aansluiten bij ons team? We hebben verschillende vacatures openstaan, maar je mag ook altijd een open sollicitatie sturen. 
 
E-mailen
Bellen