Meesters in techniek
 

Junior tekenaar (32-38 uur)

In verband met de uitbreiding van het door ons geplaatste machinepark zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige tekenaar. Samen met ons kleine team zorg jij er voor dat de projecten kwalitatief en op tijd afgerond worden.

Heb jij net je diploma gehaald of ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan zijn we op zoek naar jou! Als tekenaar ga je aan de slag met het uitwerken van tekeningen voor nieuwe machines.

Je werkt bij onze projecten samen met de senior tekenaar. Hij leert je de kneepjes van het vak. Van het inmeten tot het ontwerpen van de hele machine en het bestellen van de materialen, jij kunt het straks allemaal. Het uiteindelijke doel is namelijk dat je volledig zelfstandig werkt en de verantwoordelijkheid over het hele tekenproces hebt.

Het is natuurlijk prettig als je al enige ervaring binnen de machinebouw hebt, maar ook zonder werkervaring ben je van harte welkom. Wel vinden we het belangrijk dat je jezelf graag verder wilt ontwikkelen binnen het bedrijf zodat je uiteindelijk zelfstandig aan de slag kan.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen betrokken is bij het hele machinebouw-proces. Daarom komt het voor dat jij de collega’s in de werkplaats ondersteunt wanneer er een machine geïnstalleerd wordt of ga je mee met onze monteur. Je werkdag ziet er dus nooit hetzelfde uit!

Deze praktijkervaring zorgt ervoor dat je tekeningen nog beter aansluiten op de mogelijkheden in de praktijk en dat onze monteur in de toekomst overal bij kan om onderhoud te plegen.

Wat vragen we van je:

-         Je hebt minimaal opleidingsniveau mbo niveau 4 in de richting van Werktuigbouwkunde of een andere relevante opleiding

-         Je hebt technisch inzicht in machinebouw

-         Je bent flexibel inzetbaar en bereid verschillende afdelingen te ondersteunen.

-         Je bent stressbestendig en hebt geen 9-5 mentaliteit.

 -        Je bent 32- 38 uur per week beschikbaar.

-         Ervaring met 3D tekensoftware is een pré. Onze huidige software is Solid Edge.

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een kleine, maar groeiende organisatie. Er heerst een gezellige sfeer waarbij inzet, motivatie en resultaat beloond worden. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat je maatwerkprojecten tot een goed einde brengt.

Je krijgt vanuit het bedrijf de mogelijkheid en ondersteuning om je te ontwikkelen tot een zelfstandig tekenaar en waar nodig training zodat je je verder kunt ontwikkelen binnen je vakgebied. Daarnaast hebben we goede secundaire voorwaarden, je salaris is afhankelijk van de ervaring die je al hebt.


  

 
E-mailen
Bellen