Meesters in techniek
 

Wat kunnen we voor u betekenen? 


2G technics ontwerpt en installeert interne transportsystemen op maat. Wij hebben ons gespecialiseerd in de palletindustrie. Dit zijn bijvoorbeeld palletsorteerlijnen, palletreparatielijnen of palletiseermachines. Hierbij worden zowel horizontale (rollenbanen, kettingtransporteurs, bandtransporteurs) als verticale (goederenliften, stapelaars, ontstapelaars) systemen ingezet. Het fysiek zware werk wordt hierdoor uit handen van medewerkers genomen en het productieproces wordt versneld. 

Door onze directe contacten met specialisten in de omgeving, verzorgen wij alle facetten van de machinebouw. Wij onderhouden hierbij het contact met externe partijen.

Op basis van uw wensen en onze kennis ontwerpen we een voorstel. Na akkoord vanuit uw kant bestellen we het benodigde materiaal, assembleren, installeren en testen we de machine.  

Het onderhoud dat aan de machine gedaan moet worden kunt u ook door ons laten doen. Op die manier regelt u alles op één plek. Omdat wij de machine zelf bij u geïnstalleerd hebben, weten we ook wat er wanneer onderhoud nodig heeft. 

Heeft u al een bestaande machine, maar wilt u dat die geautomatiseerd wordt? Of heeft u een knelpunt in het productie-proces of interne productie? Ook daarvoor bieden wij passende oplossingen.

U kun altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier.

 

Afgeronde projecten

Palletreparatielijn
Sorteerlijn voor kunststof kratten


 
E-mailen
Bellen