Meesters in techniek
 

Wat kunnen we voor u betekenen? 


Producttransportsystemen
2G technics ontwerpt en installeert interne (product)transportsystemen op maat, voornamelijk gericht op het transporteren van pallets. Dit zijn bijvoorbeeld palletsorteerlijnen en palletreparatielijnen. Maar ook de transportsystemen rondom palletiseermachines en de in- en uitvoer transportsystemen voor magazijnautomatisering.


Hierbij worden zowel horizontale (rollenbanen, kettingtransporteurs, bandtransporteurs) als verticale (goederenliften, stapelaars, ontstapelaars) systemen ingezet. Het fysiek zware werk wordt hierdoor uit handen van medewerkers genomen en het productieproces wordt versneld.

Constructiewerkzaamheden voor Derden
Naast het realiseren van complete machines verzorgen wij ook het constructiewerk voor machines van andere partijen. Voor bedrijven met maar een beperkte of geen werkplaats of capaciteit kunnen wij de constructiewerkzaamheden voor de machinebouw verzorgen. Hierbij kun je denken aan het ontzorgen van laswerk, maar ook laten conserveren en uiteindelijk monteren tot complete machine. Met onze opgedane kennis uit onze eigen gebouwde machines, weten we goed waar de aandachtspunten liggen.

Speciaal machinebouw

Ook de bouw van speciaal machines gaan we niet uit de weg. Met onze eigen engineeringsafdeling is geen uitdaging voor ons te gek.


Afgeronde projecten

Uitbreiding op een palletsorteerlijn
Palletreparatielijn
Sorteerlijn voor kunststof kratten
Uitbreiding palletsorteerlijn
Nieuwe palletsorteer- en reparatieijn


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten of samen sparren over de mogelijkheden? Laat hieronder een terugbelverzoek achter. We nemen dan binnen 3 werkdagen contact met u op.


Ons team
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn