Meesters in techniek
 

Wie zijn wij?

Het team

Aan het roer van de organisatie staan Gerrit Meesters en Frie van Beek. Ondanks dat we als bedrijf gegroeid zijn, hebben we nog steeds een klein team van 6 vaste medewerkers die betrokken zijn bij het hele project. Dit vinden wij belangrijk, want op die manier kunnen we u uiteindelijk beter helpen. Zo kan onze onderhoudsmonteur ondersteunen bij het plaatsen van een nieuwe machine. Hij weet hierdoor precies hoe uw machine in elkaar zit wanneer hij langskomt voor een onderhoudsbeurt. 

De brede kennis die iedere medewerker heeft, ontwikkelt hij in de loop van de jaren. We vinden het belangrijk om onze kennis door te geven, daarom verwelkomen we graag leergierige en enthousiaste collega's in ons team. Bij ons kunnen zij zich ontwikkelen binnen een specifiek vakgebied, maar met een brede kennis en ervaring.  Ben jij geïnteresseerd in het werken of stage lopen bij 2G technics? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.Historie

Als freelancer heeft Gerrit Meesters in 2001 2G technics opgezet. Een systeem om het controleren van pallets efficiënter te laten werken was de eerste opdracht. Met zijn eerdere ervaring uit het monteursvak en passie voor bewegende apparaten heeft hij een machine opgeleverd die de transportsnelheid verhoogde en daarmee de arbeidsdruk omlaag bracht.  Hiermee was de basis gelegd voor het huidige bedrijf.  Sinds 2023 leidt Gerrit de organisatie samen met Frie van Beek. 

2G technics is in de jaren daarna uitgegroeid tot een specialist in het ontwikkelen en installeren van machines in de palletindustrie.  Vanaf de start is de zorg voor kwaliteit van het product, samen met ons vakmanschap de succesfactor van 2G technics. Ons doel daarbij is het ontlasten van de medewerkers en de capaciteit van het systeem verhogen. 

Bekijk onze afgeronde projecten

 

 

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn