Meesters in techniek
 

Wat kunnen we voor u betekenen? 


2G technics ontwerpt en installeert interne transportsystemen op maat. Wij hebben ons gespecialiseerd in de palletindustrie. Dit zijn bijvoorbeeld palletsorteerlijnen, palletreparatielijnen of palletiseermachines. Hierbij worden zowel horizontale (rollenbanen, kettingtransporteurs, bandtransporteurs) als verticale (goederenliften, stapelaars, ontstapelaars) systemen ingezet. Het fysiek zware werk wordt hierdoor uit handen van medewerkers genomen en het productieproces wordt versneld.

Daarnaast verzorgt 2G technics half-fabrikaten van producten. We maken structureel onderdelen van een product waarvan dit niet de hoofdtaak is. Hierbij kunt u denken aan ventilatiekanalen of montagegereedschappen.

Op basis van uw wensen en onze kennis ontwerpen we een voorstel. Na akkoord vanuit uw kant bestellen we het benodigde materiaal, assembleren, installeren en testen we de machine of onderdelen.  

Het onderhoud dat aan de machine gedaan moet worden kunt u ook door ons laten doen. Op die manier regelt u alles op één plek. Omdat wij de machine zelf bij u geïnstalleerd hebben, weten we ook wat er wanneer onderhoud nodig heeft. 

Heeft u al een bestaande machine, maar wilt u dat die geautomatiseerd wordt? Of heeft u een knelpunt in het productie-proces of interne productie? Ook daarvoor bieden wij passende oplossingen.

Lees meer over 3D printen

Sinds 2020 verzorgen wij ook op maat gemaakte onderdelen voor bijvoorbeeld uw machine.  Nieuwsgierig naar hoe we dat doen en wat we voor u kunnen  betekenen? 

 

Afgeronde projecten

Uitbreiding op een palletsorteerlijn
Palletreparatielijn
Sorteerlijn voor kunststof kratten
Uitbreiding palletsorteerlijn
Nieuwe palletsorteer- en reparatieijn


Meer weten? Neem contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.


 
E-mailen
Bellen
LinkedIn