Meesters in techniek
 

Allround monteur (38 uur)

Vind jij het interessant om een stilstaande machine weer bewegend te krijgen en kun jij zelfstandig het probleem bij een storing achterhalen en oplossen?

 

Dan zij wij opzoek naar jou!

 

Door de groei van ons klantenbestand en geplaatste machinepark zijn wij opzoek naar een ervaren en enthousiaste monteur.

Wij bouwen hoofdzakelijk machines voor de pallet-industrie. Al onze machines worden op maat gemaakt en zijn voornamelijk bedoeld voor het sorteren, repareren of transporteren van pallets.

 

Geen dag is hetzelfde als monteur: De ene dag ben je bezig met het installeren van een nieuwe machine, maar wordt je opgeroepen om een storing op te lossen. De dag erna doe je het gepland onderhoud van een machine die we vorig jaar geplaatst hebben. Jij zorgt ervoor dat de geplaatste machines goed blijven werken en storingen zo snel mogelijk opgelost worden.

Wanneer een defect om 5 uur nog niet helemaal is opgelost, vind je het niet erg wat langer te blijven om het systeem weer draaiende te krijgen. De volgende dag verloopt alles probleemloos en stop je wat eerder.

 

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het opbouwen van nieuwe machines, oplossen van mechanische mankementen, het bijhouden van pneumatische systemen en verhelpen van elektrische storingen.

 

Het merendeel van ons machinepark is dicht bij de werkplaats, maar ook over de grens staan machines waar we verantwoordelijk zijn voor het onderhoud. Daarom is het belangrijk dat je in het bezit bent van rijbewijs B.

 

Wat vragen we van je?

-         Je hebt mbo-3 werk- en denkniveau

-         Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als (storings)monteur

-         Je kunt zelfstandig op locatie werken, problemen analyseren en oplossen;

-         Stressbestendig;

-         Motivatie om met ons mee te groeien.

-         Geen 9 tot 5 mentaliteit.

-         Je bent in het bezit van rijbewijs B;

 

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een kleine, maar groeiende organisatie. Er heerst een gezellige sfeer waarbij inzet, motivatie en resultaat beloond worden. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat je maatwerkprojecten tot een goed einde brengt. Je krijgt een afwisselende baan waarbij je met verschillende onderdelen van het monteren te maken krijgt.

Hierbij hoort een marktconform salaris. Waar nodig krijg je bijscholing of een cursus en we bieden je goede secundaire voorwaarden.

De functie staat open voor 38 uur, op vrijdagmiddag werken we tot 15.00 uur.   

 
E-mailen
Bellen